OVER STUDIO HIPP

Een moeder heeft het al druk genoeg, laten we dan vooral producten gebruiken die bijdrage aan het gemak en plezier in het gezinleven. Producten waardoor we wat meer tijd overhouden voor de dingen die er echt toe doen! Genieten van de vrije tijd met je gezin, eropuit gaan.  Dat is vooral de gedachtegang bij Studio HIPP.

Tijdens de zwangerschap van mijn dochtertje (inmiddels alweer 14 jaar geleden) ben ik producten gaan maken die handig zouden zijn maar vooral ook bij mijn eigen smaak zouden passen. Een verschoonmatje was het eerste product. Lekker op stap maar wel alles bij de hand zonder na te hoeven denken wat ik allemaal mee zou moeten nemen. Ideaal!

Op deze manier is het assortiment van Studio HIPP ontstaan en de producten groeien met mijn dochter mee!

De producten worden enerzijds zelf gemaakt maar worden aangevuld door leuke producten van andere Nederlandse  ondernemers. Denk hierbij aan de producten van Gezinnig, Uitgeverij Snor, Jeeetje, OKER, Letterpers, MDP, Stokwolf, Studio Stift, Papiergoed, Miek in Vorm, Ellen Stouten, House of Products, By-Bean, Broodbriefjes, Mama Kaart, Caroline Ellerbeck, Hippe Kaartjes, Collectiv Warehouse, Suede Design, Zoedt en Vormgevoel.

Het complete assortiment van Studio HIPP draagt dan ook bij aan het gemak en plezier in het gezinsleven! De quote "Happy KIDS, Relaxed MUMS" zegt genoeg toch?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Studio HIPP? Volg ons op Facebook of Instagram!

Liefs Marjan

 

© 2014 - 2023 Studio HIPP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel