NIEUWE UITSTRALING

Alweer 6 jaar geleden ben ik gestart met Studio HIPP.....in de tussentijd ben ik al een keer van huisstijl veranderd en vorige week is de hele webwinkel vernieuwd! Het openen van de webwinkel was destijds een hele stap en uitdaging maar het opnieuw inrichten van mijn webwinkel voelt precies hetzelfde aan.

Enerzijds fijn en verfrissend...eens goed naar je assortiment kijken en goed nadenken wat je precies wil uitstralen. Maar anderzijds ook heel spannend...Alsof ik weer helemaal opnieuw begin. 

Maak ik wel de goede keuzes? Ga ik echt stoppen met het product waar het destijds allemaal mee is begonnen? Welke productgroepen zijn logisch. Welke foto's wil ik laten zien? 

Ik heb nog veel plannen voor de webwinkel....ik ben zelfs gestart met de cursus Grafische Vormgeving om nog betere, passende producten te kunnen maken die het assortiment completer maken. En daarnaast blijf ik natuurlijk zelf creatief bezig en ben altijd op zoek naar leuke producten!

Het volgende project is om mijn werkruimte helemaal te restylen om daar ook meer uit te kunnen halen....een plek om creatief bezig te zijn en daarnaast ook ruimte om alle orders op een geordende manier te verwerken.

Ik hou jullie op de hoogte! En ben erg benieuwd wat jullie van de website vinden! 

© 2014 - 2020 Studio HIPP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel