SINTERKLAAS

Waarschijnlijk wordt dit het laatste jaar dat mijn dochtertje nog in Sinterklaas gelooft. 

Vorig jaar kregen we al vragen maar de vragen zijn dit jaar nog directer. Ze heeft oog voor detail dus hopelijk komen we dit jaar nog goed door.

Wat zal ik het gaan missen. Samen sinterklaasliedjes zingen in de auto, schoenzetten met water en een wortel voor het paard, zachtjes naar beneden lopen om te kijken of er iets in de schoen zit.....heerlijk die vrolijkheid!

En hoe zal ze reageren als ze hoort dat het allemaal niet waar is! Verschrikkelijk.....ik moet er even nog niet aan denken!

Elk jaar bedenk ik weer een manier om het allemaal makkelijker te maken. Mama, wanneer mag ik mijn schoen zetten? Mama, wanneer is het pakjesavond! Ik heb de bovenstaande aftelkalender voor haar gemaakt die ze zelf kan inkleuren. 

En gisteren hebben we deze in de schoen gestopt zodat zwarte piet kan aangeven wanneer hij weer komt om haar schoentje te vullen.Dit maakt het overzichtelijker voor haar maar ook voor ons

De aftelkalender wil ik natuurlijk met zoveel mogelijk ouders delen. Hij is gratis aan te vragen in de webshop.....geniet nog van deze feestelijke periode voordat het allemaal weer voorbij is!

 

© 2014 - 2020 Studio HIPP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel