LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Zodra je bestelling is ontvangen, krijg je van ons automatisch een mail met een orderbevestiging. Wij gaan je bestelling gereed maken en je ontvangt van ons een separate mail zodra de bestelling aan Post NL wordt aangeboden. De bestelling wordt binnen 1 - 2 werkdagen verstuurd, mits het geen customized product is. De levertijd daarvan bedraagt 3 - 5 werkdagen.

Alle producten passen door de brievenbus, mocht de bestelling echter te zwaar worden dan zal het als pakket worden verzonden.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Let op: bij betaling middels vooruitbetaling wordt de bestelling gereed gemaakt nadat wij de betaling hebben ontvangen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland

GramKostenSoortTrack&trace
0 - 50 gram€ 2,05postzegelnee
50 - 100 gram€ 3,05postzegelnee
100 - 2000 gram€ 4,15brievenbuspakjeja
Boven 2000 gram€ 6,75pakketjeja

 

Gratis voor bestellingen vanaf € 45,-

Levering verloopt via de postbode. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

België

GramKostenSoortTrack&trace
0 - 2000 gram€ 9,40pakketjeja

 

 

 

© 2014 - 2023 Studio HIPP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel